Du har kommit rätt
– jag hjälper dig.

Söker ni efter en grafisk formgivare som kan hjälpa er med att ta fram en ny grafisk profil från scratch eller trycksaker i form av katalog, broschyr, magasin, visitkort, stickers / labels eller en produktförpackning? 
Då behöver ni inte leta mer.

WEBB

Med lång erfarenhet av produktion av hemsidor / webbshoppar samt stor kunskap och förståelse av SEO hjälper jag och mina samarbetspartners er att snabbt komma ut på nätet med er hemsida / shop. Ett bra CMS-system är enkelt och gör det snabbt och smidigt att uppdatera webbsidan / webbshoppen vid behov – eller så hjälper vi er med det också.

FILM & LJUD

Genom mitt samarbete med professionella aktörer får ni enkelt en direktkontakt med personer som fixar allt inom film och ljud, utan krångliga mellanhänder. Med lång erfarenhet av produktion för TV4, film, voice over mm och med rätt teknik och kunskap finns allt ni behöver för att nå ut med ert budskap.

LOGO

Er logotyp är ert signum, att ha ett återkommande visuellt uttryck som känns igen hjälper i kommunikationen med era kunder. En logotyp kan vara en enkel och rent textbaserad eller en kombination med både text och bild. En bra logo ska vara enkel att arbeta med i såväl tryck som digitalt – och såklart kännas unik och förtroendeingivande. 

ILLUSTRATION / FOTO

En illustration kan vara informativ och teknisk eller finnas där för att skapa en känsla som förstärker ert budskap. Ibland räcker en enkel symbol, ibland lämpar sig foto bäst. Användningsområdet är lika stort och varierande som stilar. Jag ser över ert behov och ser till att det blir rätt.

LABELS

Är ni på gång att lansera en ny produkt och vill ta fram en unik och tilltalande etikett / label? Jag har hjälpt flera marknadsledande aktörer att ta fram exakt det de söker. Designen ska tala ett språk som ger rätt känsla och bekräftar din produkt och får den att hitta rätt plats på marknaden.

FÖRPACKNINGAR

Min erfarenhet av produktförpackning är gedigen. Jag tar fram och presenterar ett förslag på ett tilltalande sätt som gör det enkelt för er att få en känsla för den färdiga produkten. Efter att första steget med rätt färg och form är satt överlämnar jag tryckfärdigt original till er eller direkt till leverantören – vilket ni nu föredrar.

Jag är inte bara grafisk formgivare som gillar design och form,
jag är också konstnär – du ser ett urval på www.tavlorochkonst.se

Testimonials

Sagt om vagner.se

“Snabbt & enkelt”

Jag hade hade rest för att ställa ut på mässa och insåg att jag saknade material, detta behövde lösas snabbt och smidigt. Jag skickade bilder text och logotyp – resten fixade vagner.se. Materialet kom fram i tid och jag kunde koncentrera mig på mitt.

Isabelle Berglund – MapTune

“Grym grafisk designer”

“Tomas är en grym grafisk designer och illustratör. Han är snabb och noggrann, och har verkligen ett öga för färg och form. Att Tomas dessutom är trevlig och lättsam är såklart ett extra plus. Ger jag ett jobb till Tomas behöver jag aldrig tvivla på att det blir proffsigt utfört utan dröjsmål.”

Lotta Arenö – Smalltown Media

“Amazing artist”

I have worked with Tomas on several occasions when I needed to create new company logotypes and business cards. Tomas is an amazing artist who can turn one’s limited input into creative solutions that go way beyond expectations.

Sanna Koritz – Create Business

“Trustworthy”

Tomas is flexible, fast and fun. I would recommend his services to anyone wanting to renew their company profile or create something from scratch. I would simply call him trustworthy.

Kate Davis – Coaching

+46 700 78 49 50

Kontakta mig gärna genom att slå mig en signal på numret ovan 
– eller fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig.

12 + 9 =