skisser till jensens

Hej på er – vad kul att ni frågar om tavla från mig – känner mig hedrad.

Jag har här tagit och skissat in några tavlor som finns just nu och satt de på väggen i er fantastiska matsal. Jag tycker att ni har en jättebra färgsättning på era väggar – liknar vårt väldigt mycket. Skulle nästan våga säg att ni har Ostron på väggen – det har vi.

Nedan kan ni se skisser på hur olika tavlor skulle te sig ungefär – men färger, storlek i proportion kan ju såklart skilja sig från verkligheten – men på ett ungefär. Kul va?

I webbläsaren på telefon kommer bilden först och sen förklarande texten under.

 

VÄLKOMNA!

Untitled Landscape

Den här rä fortfarande på lös duk, alltså ej spänd. Totala ytan är ca 200 sm hög och 150 bred – men eftersom den ännu ej är spänd så kan den beskäras. Och NEJ – det blir ingen skada på en tavla – jag målar oftast större och beskär sen. Det är min metod. Jag vill inte måla med begränsningar av en yta.

In the Ocean

Den här är precis som den ovan – ej beskuren ännu. Den kom till efter att jag sett David Attenboroughs fil om världen och hur vi påverkar och förstör den. Jag målade havets koraller och magiska färger – men abstrakt och på mitt sätt. inspirationen är inte alltid ett fotografiskt resultat.

Cirkles

Cirkles är en av två liknande som jag satte igång en gång som projekt – men sen blev det bara denna och en till just nu.

Abstract sky Orange

Jag veeeet att jag sätter större än du sagt på väggen nu – men jag liksom kunde inte låta bli.

En tanke – förlåt

Den här balla tavlan ni har idag på väggen mittemot denna vägg – den tycker jag att ni kan flytta hit, och sen har ni en annan på den andra väggen. Se nästa bild.

Förlåt!

Grey / White / Brown

Kolla va fint! Fångar upp era färger perfekt ju. Möblerar och fyller rummet.

Förlåt Heléne.

Kontakta Vagner

Ring på: 0700 78 49 50

eller fyll i formuläret nedan så återkommer jag till dig