Gaddungah   |   Butik   |  Om Ghedi Production   |   KONTAKT

Nyhet!

Kul sällskapsspel

Det nya kortspelet

Gaddungah

från Ghedi production bjuder på risktagande och spännande dueller!

Ett underhållande kortspel där du med hjälp av tur och strategi ska försöka vinna flest kort till din kassa.

Välj spelpaket

Grundpaketet brons är själva kortspelet.
Välj silver eller guld och få ett större paket.

Gold Edition

239,00 kr

Kortspelet Gaddungah

Poängblock

Finförpackning

Penna

Silver Edition

189,00 kr

Kortspelet Gaddungah

Poängblock

Bronze Edition

159,00 kr

Kortspelet Gaddungah

Tillbehör

Poängblock

När ni vill förlänga det roliga kan ni utmana varandra i en Gaddungah-turnering. Bestäm gärna först hur många spelomgångar ni önskar köra, skriv upp namnen på alla deltagare, sedan är det bara att köra. Självklart gäller det att få så bra placering som möjligt i varje omgång, men väldigt viktigt är också att samla ihop så många kort som möjligt totalt.

Finförpackning

Lyxig handtillverkad finförpackning i filttyg. Rymmer både kortspelet Gaddungah, ett poängblock och en penna. Perfekt för när du vill ge bort en liten finare variant av spelet som present eller julklapp, eller om du för egen del bara tycker det är kul att ha ett snyggt matchande spelset hemma i spelhyllan.

Penna

En ca 11 cm lång blyertspenna med sudd, “Gaddungah”-märkt och klar!

Spelregler

Ghedi Production presenterar sin allra första produkt Gaddungah – ett nyskapat och underhållande kortspel som är ett måste för alla som gillar sällskapsspel.

Både reglerna och målet är enkelt – den med högst kort vinner varje hög, och den med flest vunna kort står i slutändan som segrare. Men hur ofta vågar du tro på att dina spelkort är tillräckligt höga? Har du råd att stå när turen kommer till dig eller måste du kanske chansa för att inte komma efter? Både tur och lite strategi kommer behövas för att ta hem spelet och utropa sig till mästare.

Gaddungah är ett kortspel för 2 till 6 personer och passar alla åldrar från 7 år och uppåt. Varje spelomgång behöver inte ta mycket mer än 10 minuter men den hinner ändå bjuda på spännande dueller och mycket spelglädje.

Referenser

Sagt om Gaddungha

“Roligare än UNO”

“Det är roligare än UNO och andra kortspel. Mitt nya favoritspel!”

Hugo , 13 år

“Superkul”

“Superkul för hela familjen! Given julklapp till släkten!!”

Rakel, 40 år

“Lätt att lära”

“Så enkelt att alla hade lätt at lära sig. Alla kunde vara med!

Erik, 7 år

Om Gehdi Production

Ghedi Production bildades av mig, Kristofer Gadd sommaren 2020.

Efter att ha spelat UNO med min son Abbe började vi båda spontant att hitta på nya regler med samma kortlek. De nya spelreglerna ledde snabbt till en idé om ett nytt spel och till tanken om att kanske tillverka det på riktigt. Efter att ha testat spelidén med familjen och några vänner hade den slipats ytterligare och jag bestämde mig för att ta stegen mot produktion. I samma veva startade jag upp sin enskilda firma som skulle fungera som plattform för produktionen och försäljningen, lika bra att göra det ordentligt tänkte jag. När hösten sedan kom var produktionen i hamn och kortspelet Gaddungah!, min första produkt, en verklighet.

Som företagsnamn valde jag Ghedi Production. Ghedi är faktiskt ett av mina andranamn, ett namn som uppstod från tiden när jag tillsammans med ett gäng vänner hade en form av sagolitterär grupp. För mig är namnet synonymt med just kreativitet och skapande och hade en längre tid funnits med som ett möjligt företagsnamn om jag en dag skulle starta ett sådant. Loggan till företaget är också hämtat från samma tillfälle och innehåller symboler som representerar det sagoland jag skapade. Den nedre halvan har den ungefärliga konturformen av de två öarna som bildade landet, med huvudstaden på en egen mindre ö längst nere i mitten. Den övre halvan har formen av en blomma, löftesblomman som den kallas, och har en central plats i landets historia.

Vad finns då mer att säga om mig? Jo, jag är gift med min underbara fru sedan 2003, Hanna, och tillsammans har vi tre fantastiska barn, Jonna, nämnda Abbe, och Emmet. Jag har haft många olika jobb genom åren men har främst arbetat som stationär nattvakt. Mellan åren 2017–2019 valde jag att studera på yrkeshögskolan till PCO – Professional Congress Organizer, för att kunna jobba med möten, event och upplevelseevenemang, och för att vara bättre rustad för kreativa och småtokiga idéer som att starta ett eget företag som ger ut egna sällskapsspel och andra intressanta produkter.

Kontakta oss!

Varmt välkommen att höra av dig om du undrar något om Ghedi Production eller mina varor. Jag lovar att återkomma till dig så fort jag får möjlighet.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig – info@ghedi.se

Ghedi Production, Längbrotorg 5, 703 66 Örebro, Sweden
Följ oss